Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Ziua Internațională a Femeii

Published on: Tue, 03/09/2021 - 12:54

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual pe data de 8 martie pentru a comemora mămicile și surorile, soţiile și bunicile, iubitele, prietenele și colegele, a l-e aduce un omagiu pentru frumusețe, putere, curaj, pentru continuitatea vieții pe pământ.

 

Cu ocazia acestei minunate sărbători de o atenție deosebită au avut parte și angajatele Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare. Doamnele și domnișoarele, într-o atmosferă de sărbătoare, plină de zâmbete și voie bună, au fost felicitate de colegi, care au scos în evidență rolul și importanța femeilor în viața fiecărui om.

 

Șeful instituției, domnul Nicolae Bodrug, a menționat, că în ultimii ani tot mai multe reprezentante ale sexului frumos aleg profesia de expert judiciar - una dintre cele  mai  complexe  și responsabile profesii, care impune criterii înalte: imparțialitate, profesionalism, obiectivitate, deţinerea unei reputaţii ireproşabile.

 

Păstrând feminitatea, membrele familiei de experți-criminaliști zilnic depun efort, dau dovadă de dedicație, profesionalism și responsabilitate pentru a realiza cu succes, împreună cu colegii, sarcinile și cerințele timpului.   

 

Doamnele și domnișoarele s-au bucurat din plin de aroma și frumusețea trandafirilor, primiți în dar, dar și de căldura și sinceritatea urărilor de sănătate, bucurii şi realizări frumoase în viitor.