Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Trei decenii de activitate

Published on: Tue, 12/22/2020 - 12:14

Uniformă, epoleți, demnitate, responsabilitate maximă - acestea sunt doar câteva din caracteristicile unui polițist. Însă în spatele aparențelor se ascunde multă muncă, dedicație, uneori chiar și risc. În pofida tuturor circumstanșelor, ei sunt mereu în serviciul societății, activitatea fiindu-le în prima linie, față-n față cu cele mai grele provocări.

 

La 18 decembrie 2020 Poliția Națională a sărbătorit jubileul de 30 ani de la fondare. Cu această ocazie şeful Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare, comisarul-șef Nicolae Bodrug, a adresat felicitări colectivului și și-a exprimat gratitudinea  pentru devotament și bărbăție, pentru responsabilitate și curaj, pentru profesionalism și munca depusă cu simțul datoriei.

 

Din partea conducerii instituţiei au fost aduse mulțumiri veteranilor, ce și-au dedicat viața serviciului în rîndurile poliției - în semn de recunoştinţă pentru activitatea prodigioasă, contribuţie substanţială la dezvoltarea Poliţiei, realizări remarcabile la consolidarea securităţii statului şi asigurarea legalităţii ei au fost decoraţi cu medalia comemorativă ,,30 de ani ai Poliţiei Republicii Moldova”.

 

Totodată tinerii, ce au ales să poarte cu demnitate uniforma și epoleții de polițist, au fost apreciaţi şi încurajați prin distincții, grade speciale și medalii ale Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Poliției.

 

Sărbătoarea profesională a finalizat cu urări de sănătate, prosperitate, optimism şi forţe, pentru a răspunde cu promtitudine şi maximă eficienţă tuturor provocărilor timpului.