Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Studenţii ASEM, in vizită la CTCEJ

Published on: Thu, 11/21/2019 - 13:19

Un grup din 23 studenţi ai Facultăţii Economie Generală şi Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, au efectuat la 20 noiembrie 2019, o vizită de studiu la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare.

 

Vizita a avut drept scop familiarizarea studenţilor, care la moment studiază disciplina „Criminalistica”, cu pincipiile şi modul de organizare a activităţii instituţiei.

 

În cadrul vizitei, tinerii au avut posibilitatea să comunice în direct cu angajaţii, să adreseze întrebări, inclusiv tinerilor specialişti, care şi-au împărtăşit impresiile vis-a-vis de activitatea în calitate de expert-criminalist în cadrul Centrului.  

 

Viitorii specialişti au rămas plăcut surprinşi de nivelul de dotare a laboratoarelor specializate, de transparenţa activităţii, metodele de asigurare a calităţii şi atmosfera colegială în cadrul colectivului de experţi, au dat dovadă de interes faţă de domeniul criminalisticii.

 

De menţionat, că vizitele studenţilor sunt deja o tradiţie datorită colaborării fructuoase cu majoritatea instituţiilor de învăţămînt din ţară.