Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Pasionaţi de sport

Published on: Tue, 10/08/2019 - 11:01

Promovarea unui mod sănătos de viață și antrenarea rezistenței fizice este esențială pentru o mai bună desfășurare a activității, dezvăluirea caracterului și consolidarea unei echipe puternice în scopul atingerii performanțelor scontate.

 

Astazi, 8 octombrie 2019, angajaţii CTCEJ şi-au dat întîlnire în sala de sport. Nu pentru a obţine victorii în lupte crîncene, ci pentru că sunt pasionaţi de sport, ambiţioşi, pentru a îmbunătăti dispoziţia şi a acumula un plus de energie pentru activitatea profesională.

 

Meciul de volei a stîrnit un val de emoţii pozitive. Fiecare jucător, conştient, că cu cât este mai greu de obţinut o victorie, cu atât este mai mare fericirea de a câştiga, a depus efort maxim pentru a obţine victoria. Însă făra disciplină, fără spiritul de echipă, succesul este imposibil. Sportul te învaţă sa ai caracter, sa joci dupa reguli, te învaţă sa ştii ce înseamnă gustul victoriei şi să poţi piede cu demnitate – te învaţă ce este viaţa, deoarece preţul succesului este munca grea şi dedicarea totală.

 

La finele meciului de volei a cîştigat prietenia. Plini de energie, angajaţii Centrului s-au reîntors în birouri şi laboratoare.