Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Victoriei şi Zilei Europei

Published on: Sat, 05/11/2019 - 13:13

Cu ocazia Zilei Victoriei, întreg colectivul Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare, aduce omagiu de comemorare eroilor celui de-al Doilea Război Mondial, care şi-au sacrificat viaţa şi sănătatea pentru viitorul urmaşilor și mulțumește tuturor veteranilor rămași în viață care s-au jertfit pentru pace, pentru binele nostru, libertatea de exprimare și decizie.

 

Totodată marcăm și Ziua Europei. Mesajul principal al acestei sărbători este la fel unul al păcii, al dorinței popoarelor din întreaga Europă de a face parte dintr-un spațiu comun, de a trăi împreună în armonie și bună înțelegere”. Aducem felicitări călduroase cetăţenilor Republicii Moldova, partenerilor şi oaspeţilor din ţările europene – ambasadori, diplomaţi, reprezentanţi ai structurilor europene – care se află în prezent în Republica Moldova, urându-le prosperitate, sănătate, iar nouă şi republicii – un viitor european luminos, liber şi cât mai apropiat. 


Angajații Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare au fost la datorie pe perioada desfășurării evenimentelor cultural – artistice  prilejuite  Zilei Victoriei și Zilei Europei, organizând o expoziție a echipamentului utilizat la efectuarea examinărilor criminalistice, a colecției de arme și muniții din cadrul Secției examinări balistice și traseologice, a Secției tehnico-explozive, deasemenea a  Laboratorului criminalistic mobil, captivând atenția și interesul cetățenilor, în special a tinerei generații a țării, dornice de cunoașterea mediului profesional criminalistic.

 

11 mai 2019