Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Instruiri în domeniul constatării infracţiunilor

Published on: Mon, 11/25/2019 - 16:59

Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare (CTCEJ) al Inspectoratului General al Poliţiei al MAI, a fost gazda unui curs de instruire în domeniul constatării infracţiunilor, organizat de către Centrul integrat de pregătire pentru aplicarea legii (CIPAL) al IGP. Evenimentul sa desfăşurat la 22 noiembrie 2019, iar beneficiari ai cursului de instruire au fost 56 de subofiţeri din diverse subdiviziuni ale Poliţiei. Drept formatori ai cursului de instruire au fost angajaţii CTCEJ, Nicolae Gorbatiuc, şef al Secţiei cercetări la faţa locului şi Anton Raţă, expert-criminalist superior al Serviciului asigurare certificare şi instruire al Direcţiei planificare şi dezvoltare.

 

         În cadrul cursului de instruire, participanţii au fost familiarizaţi cu particularităţile acţiunilor Poliţiei întreprinse la faţa locului pe diverse genuri de infracţiuni.

 

          De menţionat, că practica căpătată la această instruire urmează a fi implementată în  activitatea tuturor angajaţilor din domeniul constaturii infracţiunilor.