Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Inițierea în serviciu a tinerilor polițiști

Published on: Sat, 08/17/2019 - 13:52

La data de 16 august 2019, în incinta Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare, a avut loc ceremonia solemnă de inițiere în serviciu a tinerilor polițiști, absolvenți ai Academiei ”Ștefan cel Mare” a MAI, repartizaţi pentru continuarea serviciului în cadrul subdiviziunilor CTCEJ.

 

În acest context, șeful CTCEJ, dl. Nicolae BODRUG, a adresat cuvinte de bun venit celor 4 tineri polițiști, care vor activa în cadrul Secției examinări dactiloscopice, Secției examinări traseologice și balistice și Secției examinări informaționale.

 

În cadrul ședinței, noilor angajați, le-au fost înmânate legitimațiile de serviciu, tinerii polițiști au fost familiarizați cu specificul activității, făcându-le cunoștință cu mentorii lor, care îi vor ghida și monitoriza în activitatea lor ulterioară.

 

D-nul Nicolae BODRUG, șeful CTCEJ, le-a adresat mesaj de felicitare noilor angajați - viitorilor Experți judiciari, îndemnându-i să dea dovadă de inițiativă, profesionalism, devotament şi perseverenţă pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă cerințelor activității și necesităților cetățeanului.

 

Centrul tehnico criminalistic și expertize judiciare, aduce mulțumiri Academiei ”Ștefan cel Mare” a MAI, pentru munca depusă, dedicație și sacrificiul făcut pentru instruirea și pregătirea profesională a absolvenților.