Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Emoţii pozitive în preajma sărbătorii

Published on: Fri, 03/06/2020 - 14:41

În fiecare an, la 8 martie, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Şi în Republica Moldova ziua de 8 Martie este ziua feminității, a frumuseții, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenției, este sărbătorită de copii, de soți, de prieteni şi colegi.

 

De atenţie deosebită şi emoţii pozitive în preajma sărbătorii au avut parte şi angajatele Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare.

 

În cadrul unei şedinţe festive, dedicate acestei minunate sărbători, doamnele şi domnişoarele au fost felicitate de colegi, care au accentuat rolul semnificativ al femeii în societatea contemporană şi nemijlocit în colectiv. Bărbaţii au venit cu urări de sănătate, fericire, armonie şi căldură sufletească, au urat colegelor avansare în carieră, depășire a provocărilor întâlnite și realizări frumoase.

 

Cu ocazia sărbătorii, domnul Nicolae Bodrug, şeful instituţiei, a înmînat angajatelor, care sau evidenţiat prin atitudine conştiincioasă faţă de obligaţiile de serviciu, profesionalism înalt şi responsabilitate impecabilă în activitatea de serviciu cotidiană, medalii, insigne şi diplome de onoare ale Inspectoratului General al Poliţiei.