Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

1 Iunie - Ziua Internațională a copilului

Published on: Thu, 06/02/2022 - 12:45

O echipă de experți-criminaliști din cadrul Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare a participat la 1 iunie 2022 la sărbătoarea pentru copii, organizată tradițional de Poliția Națională.

 

Ziua Copilului este o sărbătoare care ne îndeamnă să ne minunăm şi să ne bucurăm de fiecare zi şi clipă a vieţii, precum cei mici. În această zi fiecare dintre noi îşi aminteşte de momentele frumoase ale copilăriei, întorcându-se cu gândul în trecut sau retrăind-o prin ochii oricărui copil.

 

Cu emoții deosebite angajații Centrului i-au felicitat pe micuți și i-au familiarizat cu activitatea experților-criminaliști, i-au încântat prin dezvăluirea unor secrete ale profesiei, alături de colegii-polițiști, care au fermecat privirile copilașilor prin demonstrarea procedeelor de luptă corp la corp, preluarea urmelor, detectarea obiectelor și reținerea infractorilor de câinii de serviciu, săriturile peste obstacole și măiestria dansului cailor de rasă.

   

La sărbătoarea, dedicată Zilei Internaţionale a Copilului, dulciurile, cadourile, jocurile şi distracţiile au adus multă bucurie tinerilor participanți, iar evenimentul a fost dominat de emoții pozitive, zîmbete și încântare.