Inspectoratul General al Poliției

Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare

A A A

Ședința solemnă consacrată Zilei Independenței Republicii Moldova

Published on: Thu, 08/29/2019 - 10:16

La 28 august 2019, în incinta Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare a fost organizată ședința festivă consacrată celei de-a 28-a aniversare a  Zilei Independenței Republicii Moldova. 

 

Ședința a fost deschisă de șeful adjunct al CTCEJ, dl. Mihail COȘLEȚ, care a adresat mesaj de felicitare angajaților, dorindu-le tuturor multă sănătate, prosperare, optimism și seninătate, încredere în forțe și înțelepciune, speranțe și doruri împlinite, noi izbânzi în activitate.  

 

Cu acest prilej, în semn de recunoștință pentru rezultatele obținute în activitate, profesionalism, atitudine conștiincioasă față de atribuțiile funcționale, au fost menționați angajații CTCEJ cu insigne de onoare ale Ministerului Afacerilor Interne: ”Veteran al organelor afacerilor interne”, distincția MAI ”Crucea pentru merit”, au afost acordate următoarele grade speciale, diplome de onoare, mulțumiri, etc.

     

Conducerea Centrul tehnico criminalistic și expertize judiciare, a adus mulțumiri angajaților, pentru munca depusă, dedicație și sacrificiu și i-a îndemnat spre conjugarea eforturilor  pentru a făuri un viitor mare instituției și țării.